9 april – Nacht van de Filosofie Fryslân

overgrenzenOp 9 april spreek ik tweemaal over het Nederlandse inburgeringsbeleid (grondslagen & gevolgen) op de Nacht van de Filosofie Fryslân. Daarnaast zit ik een gesprek voor tussen Marli Huijer, Tinneke Beeckman en Paul Scheffer.

Voor alle informatie, klik hier.

Zaterdag 9 april 2016 | 15.30 – 00.30 uur
Locaties: Tresoar en Historisch Centrum Leeuwarden

 Over Grenzen

Wat zijn grenzen eigenlijk, hebben we ze nodig, en hoe gebruiken we ze? Hoe en wanneer verdedigen we ze? Wanneer gaan we over grenzen? In deze tijd, waarin we te maken hebben met verschijnselen als immigratie en aanslagen door fanatici, maar ook met westerse bemoeienissen in oosterse beschavingen, zoeken we naar een antwoord op deze vragen. Tijdens de Nacht van de Filosofie Fryslân onderzoeken we de grenzen van waar niet over gesproken mag worden