20 april – Interview De Groene Amsterdammer ‘Dit komt ons duur te staan’

Schermafbeelding 2016-04-20 om 20.10.47In het themanummer ‘Verloren Generatie’ van De Groene Amsterdammer staat een interview met mij over het Nederlandse inburgeringsbeleid. Te lezen via de website en blendle.

Het interview vond plaats voor de rubriek ‘migratiedenkers’:

Migratiedenkers

Grote groepen migranten voor de poorten van Europa onderstrepen het eens te meer: migratie, gedreven door de vlucht voor geweld of door de hoop op een betere toekomst, is een van de belangrijkste mondiale vraagstukken van dit moment. Op zoek naar de betekenis en gevolgen van migratie in de 21ste eeuw gaat De Groene Amsterdammer in gesprek met prominente denkers over migratie. Na Ian Goldin, Slavenka Drakulic, Farish Noor, Ad Melkert, Ruud Koopmans en Ayhan Kaya is nu de beurt aan Tamar de Waal.