31 oktober – Harry Mulish festival: De Herenclub

10173629_789505104439400_6872949798193776948_n

In het kader van het Harry Mulish festival komt ‘De Herenclub’  (opnieuw) bijeen in De Balie op 31 oktober om 20:30. Ik zal meepraten als representant van de jonge generatie — en wellicht ‘De Nieuwe Herenclub’ (jongensdroom!).

Meer informatie op de website:

De Herenclub van Harry Mulisch kwam regelmatig bij elkaar in de Kring om het leven door te spreken. Ieder onderwerp was toegestaan, behalve auto’s en vrouwen. We herleven deze oude tijden in De Balie en bespreken de wereldproblematiek van nu.

Dit doen wij samen met de heren: Marcel van Dam, Rudi Fuchs, Jeroen Henneman, Gerard van Lennep, Julius Roos.

Op deze avond presenteert De Balie ook De Nieuwe Herenclub. Een jongere generatie praat mee met de heren. Met o.a.: schrijver Thomas Heerma van Voss, columnist Zihni Özdil en politiek filosoof Tamar de Waal.

Met muziek van singer/songwriter, Koen de Witte.

Kinderverhalen
Luister gedurende het festival naar het verhaal van de kinderen van Mulisch. Wat voor vader was hij? Marian Donner, Anna en Frieda Mulisch nemen je mee op een reis langs prachtige anekdotes uit hun jeugd onder het genot van een kopje koffie in ons Balierestaurant.

N.B. Zie hier de trailer, achteraf gemaakt uiteraard, volledige avond te zien via BalieTV.